loading...

دوربین مداربسته / اخبار تکنولوژی های صنعت حفاظت تصویری

آموزش کامل کابل کشی شبکه دوربین مداربسته ( تفاوتهای فیزیکی و کارکردی کابلهای STP و UTP) تفاوتهای ظاهری و فیزیکی کابلهای شبکه دوربینهای مدار بسته لیست زیر خلاصه ای از تفاوتهای ظاهری اصلی بین کا

ghaem بازدید : 59 شنبه 13 آذر 1400 نظرات (0)

آموزش کامل کابل کشی شبکه دوربین مداربسته ( تفاوتهای فیزیکی و کارکردی کابلهای STP و UTP)

تفاوتهای ظاهری و فیزیکی کابلهای شبکه دوربینهای مدار بسته

لیست زیر خلاصه ای از تفاوتهای ظاهری اصلی بین کابلهای شبکه UTP و STP است.

  • محافظ فویلی فلزی : یک لایه نازک از فویل معمولا از جنس آلمینیوم بدور زوج سیمها کشیده شده است. این لایه معمولا به نام Drain (زه) شناخته می شود و باید حتما برای استفاده از کابل، قطع شود. اگر این فویل بخوبی به دور کابل کشیده نشده باشد خودش می تواند باعث افزایش اختلالاتی(القایی) شود که کابلهای STP سعی می کردند آنها را حذف کنند.
  • لایه پوششی زخیم تر : لایه اضافه شده بر روی فویل یاعث افزایش قطر کابل و افزایش وزن آن می شود. لایه پلاستیکی زخیمتر که برای پوشاندن فویل نیاز بود باعث می شود انعطاف پذیری کابل کاهش پیدا کند. در نتیجه کابل STP سنگینتر و زخیمتر از کابل UTP بوده و کار کردن با آن و نصب  دوربین مدار بسته با آن کمی سخت تر شود.
  • هسته های اصلی، بند کشش، سیم گراند : بسته به شرکت سازنده و برند کابلهای STP، تغییرات دیگری هم در این کابلها ممکن است ایجاد شده باشد که اصلا در کابل UTP خبری از آنها نیست. داشتن لایه پلاستیکی جدا کننده اصلی کابل  یا داشتن بندی برای راحت تر سواکردن پوشش کابل از آن و داشتن کابلهای گراند از این دست گزینه هاست.
کابل دوربین مدار بسته

تفاوتهای کارکردی کابلهای STP و UTP

ویژگیهای ظاهری و فیزیکی موجود در کابلهای STP با شاخصه هایی در عملکرد همراه است که کابلهای UTP از آنها بی بهره اند.

  • مقاومت EMI یا مقاومت در برابر القای الکترومغناطیسی : اصلی ترین ویژگی داشتن لایه شیلد (محافظ) مربوط به حفاظت محیطی در برابر جریانهای القایی الکترومغناطیسی است. از آنجایی که هر زوج سیم بصورت مجزا تابیده شده اند قابلیت تاثیرگیری از اختلالات مغناطیسی محیطی در آنها کاهش یافته و از طرفی تولید جریانهای القایی در آنها یا کاهش یافته یا حذف شده است.
  • نویز ایزوله شده : تداخلات می تواند شبیه یک خیابان دوطرفه عمل کند که کابلهای بدون محافظ خودشان می توانند به عنوان منبعی برای این نوع اختلالات بشمار آیند. در بعضی موارد مثل عکس برداریهای پزشکی یا در کارخانجات کابلهای عادی شبکه هم می توانند تبدیل به یک عامل غیرقابل کنترل ایجاد نویز شوند. همچنین ایجاد محافظ برای هر زوج سیم هم می تواند بشکلی دیگر به کاهش یا حذف این مشکلات بینجامد.
  • انتقال با سرعت بالاتر : در برخی از تحقیقات آمده است که کاهش نویز باعث افزایش پهنای باند کابلهای شیلد دار می شوند. این ادعا باید همراه با چند نکته مد نظر قرار گیرد. هر نوع افزایش و بهبود در میزان انتقال داده ها ریشه در تابیده شدن بهتر و یک دست تر بودن تاب زوج سیمها در کارخانه سازنده کابل شبکه دارد که بیشتر برای کاهش اثرات EMI صورت گرفته است. در بعضی موارد هر عاملی که باعث افزایش سرعت انتقال داده ها شود باید توسط اتصالات انتهایی هم پشتیبانی شود. سرعت انتقال داده ها در کابلهای Cat5E یا Cat 6 تنها در اتصالات اندازه گیری می شود که آنهم خود عدد کمتری از جریان اصلی داخل کابلها را نشان می دهد.
کابل دوربین مدار بسته

تفاوت قیمت کابلهای شبکه STP و UTP

استفاده از کابلهای STP برای هر دوربین مداربسته نسبت به کابل کشی UTP تقریبا بین 70 تا 150 هزار تومان هزینه بیشتر بدنبال دارد. این اعداد و ارقام برای کابل کشی در حد 45 متر بوسیله کابلهای STP می تواند بسته به شرایط نیروی کاری و محیط گسترده، 40 درصد گرانتر از کابل کشی UTP تمام شود که نتیجه هم کابلهای سنگین تر و قویتر STP در زیرساخت دوربین مداربسته خواهند بود.

قیمت کابلهای شبکه معقول! و موجه از نظر کیفیت در بازار برای کابلهای CAT 6a UTP از متری 1250 تا 1600 تومان و برای کابلهای Cat 6a STP نیز از متری 1700 تا 2400 تومان می باشد که اگر در پروژه ای با مشکلات اختلالی امواج روبر وهستید قطعا منطقی تر و بصرفه تر است که هزینه بیشتری کرده و از کابلهای STP استفاده نمایید یا حداقل در بین مسیر اتصالات اصلی را که بیشتر در معرض تداخلات امواج هستند با این نوع کابل در نظر بگیرید. البته بدلیل وزن بیشتر و انعطاف کمتر باید به فکر اتصالات و مهار کننده های بهتری برای کابلها باشید و کمی در کابل کشی ملاحظات بیشتری را در نظر بگیرید که در ادامه سری مقالات cctvonline.ir بیشتر توضیح خواهیم داد.

داهوا   دوربین مدار بسته    هایک ویژن  نصب دوربین مداربسته

نصب آسانتر دوربین مدار بسته با پروتکل DHCP

نصب و راه اندازی دوربینهای مداربسته در سیستمهای نظارت تصویری بزرگ و مهمتر در پروژه های بزرگ با تعداد زیاد دوربینهای امنیتی می تواند کاری بشدت زمان بر باشد که با روشهایی می شود آنرا کمی ساده تر و سریعتر پیش برد.اخیرا شرکتهای بیشتری به سمت DHCP گرایش داشته اند که نمونه آن را می شود به شرکت آرکانت ویژن با معرفی 20 دوربین مداربسته جدید با قابلیت پشتیبانی از DHCP اشاره کرد که این نشان می دهد شرکتهای غربی هم به فکر تغییر رویه در استفاده از IP های استاتیک هستند. DHCP معادل عبارت مخفف شده پروتکل تنظیمات دینامیک Host است.

بگفته جف ویتنی از بخش بازاریابی ارکانت ویژن :

DHCP اخیرا در اغلب پروژه ها مورد استفاده قرار می گیرد چون پروتکلی استاندارد بر مبنای شبکه های IP بحساب می آید. زمانی که DHCP فعال است دوربین مداربسته تحت شبکه به روتر شبکه درخواست اتصال می فرستد تا از طرف روتر یک آدرس شبکه دریافت نماید. زمانی که DHCP فعال نباشد یک آدرس پیش فرض برای دوربین مدار بسته توسط شرکت سازنده آن در نظر گرفته می شود. نصاب دوربین مداربسته با تغییر این آدرس به یک آدرس ثابت شبکه و تغییراتی در شبکه کار را پیش می برد.

زمانی که دوربینهای مداربسته تحت شبکه چند مگاپیکسلی شرکت آرکانت ویژن در سال 2004 وارد بازار سیستمهای نظارت تصویری شد، نصابها و تکنسینهای نصب دوربین مدار بسته و فروشندگان و تولید کنندگان تجهیزات نظارت تصویری مثل امروز دانش بالایی نداشتند. شبکه سازی IP امروزه بشدت در فضای سایبری و دنیای IT رایج شده و آنروزها ناشناخته تر بودند.

اما امروزه همه این گروهها به دنبال راهی برای نصب و راه اندازی سریعتر و آسانتر دوربین مدار بسته هستند. با DHCP نیاز به نصب و راه اندازی و لاگین دوربین مدار بسته در شبکه و تغییر نام کاربری و ID شرکت عملا برطرف می شود. برای یک دوربین مدار بسته شاید زمان زیادی نباشد اما برای صدها یا اصلا هزاران دوربین مداربسته کاربران وقت زیادی برای خرج کردن ندارند! بنابراین صرفه جویی وقت کلید محبوبیت DHCP خواهد بود.

زمانیکه از DHCP سرور در شبکه استفاده نمی شود دوربین مدار بسته از آدرس IP پیش فرض کارخانه سازنده استفاده می کند. نصاب می تواند با استفاده از نرم افزاری مثل AV IP Utility یا مرورگر وب داخلی دوربین مدار بسته برای تغییر این آدرس پیش فرض استفاده نموده تا سیستم را همانند تنظیمات براساس آدرس IP استاتیک راه اندازی نماید.

DHCP نقش مهمتری در استفاده از شبکه دوربین مدار بسته دارد و آنم حفاظت بیشتر از سیستم نظارت تصویری در برابر حملات امنیتی است. DHCP اطمینان می بخشد که تمام دستگاهها بر روی شبکه بصورت دینامیکی می توانند از بین آدرسهای منتشره آدرسی را انتخاب کرده و دیگر پارامترها را هم تنظیم نمایند. این روش می تواند بهترین استفاده از شبکه را بدون صرف وقت و هیچ نوع مکاتبه و تداخلی ممکن سازد. البته این بخش کار مستقیما به امنیت شبکه مربوط نمی شود اما با این کار استفاده و بهینه سازی شبکه کاملا استاندارد و کانالیزه می شود.

مثلا شرکت آرکانت ویژن بعنوان موردی که مثال زدیم از موتورهای رمزنگاری 16 رقمی ASCII برای افزایش امنیت در گذشته بصورت محدود استفاده می کرد تا امکان دسترسی غیر مجاز را به دوربینهای مداربسته محدود سازد. اما بعدها با افزودن این قابلیت به همه دوربینهای مدار بسته جدید و اقدام تمهیداتی در بروزرسانی فرم ورها برای دوربینهای مداربسته قدیمی تر سعی کرد این قابلیت را برای تمام مدلها بطور پیش فرض فعال سازد. ضمن اینکه سعی کردند در دانشگاه و مراکز فروش هم برنامه آموزش CPCP را که به امنیت اشاره داشت را عملی سازد.

دوربین مداربسته تیاندی        خرید دوربین مدار بسته   قیمت نصب دوربین مدار بسته  دوربین مداربسته هایک ویژن

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
دوربین مداربسته / اخبار تکنولوژی های صنعت حفاظت تصویری / دوربین مدار بسته
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 71
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 17
  • آی پی دیروز : 7
  • بازدید امروز : 63
  • باردید دیروز : 8
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 71
  • بازدید ماه : 460
  • بازدید سال : 1,696
  • بازدید کلی : 8,593